Bestil New Era cap online

01 september 2022 admin

editorial

Der er så mange forskellige typer kasketter på markedet i dag, at det kan være svært at beslutte sig for, hvilken en man skal vælge. Baseballcaps, snapbacks, flexfits, justerbare caps, trucker caps, fitted caps og flat caps er alle populære valg, men hvad er den bedste til dig?

Der er et par faktorer, du skal overveje, når du vælger en kasket. Den første er klimaet: Hvis du bor i et varmt klima, skal du have en kasket med en visir for at beskytte dit ansigt mod solen. Hvis du derimod bor i et koldt klima, har du brug for en hue, der holder dit hoved og dine ører varme

Den anden faktor, du skal overveje, er formålet: Vil du have en kasket til daglig brug eller til særlige lejligheder? Hvis du er på udkig efter noget alsidigt, der kan bæres både afslappet og formelt, er en justerbar eller ‘fitted’ kasket nok den bedste løsning. Hvis du er på udkig efter noget mere specifikt – f.eks. en baseballkasket til sportsfans eller en kasket i army-stil til fashionistaer – er der masser af muligheder at vælge imellem.

new era cap

Hvad er en baseball cap?

En baseballkasket er en type blød kasket med en afrundet krone og en visir, som typisk bæres af baseballspillere for at beskytte deres øjne mod solen.

Hvad er en snapback?

En snapback, også kaldet en truckerhat, er en type baseballkasket med en flad kant og en justerbar rem bagpå. Snapbacks er normalt fremstillet af bomuld eller polyester og har en mesh bagpå for at holde hovedet køligt om sommeren.

Hvad er en flexfit?

En flexfit-kasket ligner en baseballkasket, men den har en elastik bagpå i stedet for en justerbar rem. Dette gør den mere behagelig at have på og giver dig en bedre pasform.

Find New Era caps online i shoppen på high5shop.dk.

Flere Nyheder