De bedste gasflasker fra Primagaz til virksomheder – find dem online

23 februar 2021 Astrid Pedersen

Når du leder efter flaskegas til erhvervslivet, er det en god idé at gå efter en pålidelig leverandør, som overholder aftaler, og som leverer den rene vare – hver gang. Og en sådan leverandør finder du i Primagaz.

Hvordan anvendes flaskegas i professionel og erhvervsmæssig sammenhæng?

Måske kender du de praktiske gasflasker som du skal bruge i forbindelse med camping samt opvarmning af – og madlavning i – familiens sommerhus, eller som brændstof til husstandens terrasse varmer.

Men flaskegas er faktisk ikke udelukkende forbeholdt private forbrugere. Også virksomheder anvender flaskegas, for eksempel i forbindelse med industriel produktion og varme behandling eller til madlavning i restaurationer og i storkøkkener.

Flaskegas består nemlig som regel af LPG som er en gas komposit bestående af propan og butan, to simple gas arter som er karakteriseret ved deres høje brændværdi og energi effektivitet. Propan, som er hoved ingrediensen i LPG, består af kulstof atomer omgivet af brint atomer. Det betyder at propan ved forbrænding udelukkende udvikler vand og CO2 – ingen slagger eller farlige partikler som spild produkter.

LPG er således en særdeles ren gas som er nem at styre og som samtidig er blandt de mest miljø og klima venlige på markedet. Med LPG opnår du en minimering af forurening som opstår i forbindelse med forbrænding – og du får den mest optimale udnyttelse af energien hvilket i sig selv er at gøre klimaet en kæmpe tjeneste.

Find LPG gasflasker til virksomheder hos Primagaz

Ønsker du således at give din virksomhed en grønnere profil kan du altså med fordel gå over til LPG. Du kan købe LPG på gasflasker hos Primagaz – Danmarks førende leverandør af flaskegas til såvel private kunder som til erhvervslivet og industrien. Primagaz er en del af et større globalt samarbejde kaldet SHV Energy som er markeds ledende inden for LPG leverander i 28 lande. Læs mere på Primagaz.dk

Flere Nyheder