Service er essentielt. Hvis en virksomhed tilbyder god service til deres kunder, kommer kunderne også igen. Service betyder ofte mere end selve produktet. Et godt produkt med dårlig service får ikke kunderne til at komme tilbage, mens et dårligt produkt med god service har større sandsynlighed for at beholde kunderne.

Men hvad så hvis man både har et godt produkt og en god service? Svaret er indlysende: Så kommer kunderne, og de bliver. Udover at de bliver, fortæller de også deres venner, familie og kollegaer om denne virksomhed, som de selv er blevet så glade for grundet det høje niveau af både service og kvalitet. 

Hos Frisør Pii i København er det netop, hvad vi har. Vi har et enormt højt niveau af både service, professionalisme og kvalitet. 
Hos os er kunderne ikke bare kunder – de er gæster. Det vigtigste for os som salon er, at gæsterne får den bedste oplevelser og forlader salonen med fuld tilfredshed. Vores gæster bliver en del af en familie – et fællesskab – og vi nyder, når de kommer på faste besøg for at få ordnet hår, hvor kan snakke om løst og fast, og hvad der nu end sker i vores liv.

Hos Frisør Pii bliver du som gæst altid tilbudt en konsultation forud for din behandling. På den måde sikres både du og os, at du som kunde får dine ønsker opfyldt, samt at dit hår og hovedbund får den rette behandling med de bedste produkter.
Derudover får alle gæster en skulder- og nakkemassage med i prisen, så i opnår maksimal afslapning og ro. Frisør Pii er en oase i København, hvor man kan komme ind og få et afbræk fra hverdagens stress ved at koble helt fra.

Vi sætter en stor professionel ære i, at vores gæster går herfra afslappede og glade.
Læs meget mere om vores tilbud her: https://www.frisorpii.dk/kobenhavn-k/