Belysning af hjemmet er en meget vigtig del af den generelle indretning. Alle professionelle indretningsarkitekter vil være enige om, at selv den bedste indretning med de dyreste designermøbler vil falme, hvis lyssætningen ikke er gennemført, og lamperne ikke passer ind i det øvrige decor.

Designerlamper behøver ikke at koste en bondegård

Men før du ukritisk kaster en masse penge efter de allerdyreste designerlamper på markedet, er det værd at tage et kig på udvalget. Blot fordi en lampe kommer fra en af de mest kendte og veletablerede producenter, er det ikke sikkert, at den passer ind i din stil. PH’s Kogle vil for eksempel passe ind i et klassisk Danish Design hjem, men stikke lidt af i din urbane New Yorker lejlighed. Og hvor en Le Klint lampe spreder hygge og stemning i dit traditionelle interiør, vil den virke malplaceret i et hjem, som er indrettet efter den nyeste industrial setting trend. Til gengæld er der kommet rigtig mange moderne designerlamper på markedet fra innovative og fremadstormende brand, som slet ikke holder samme prisklasse. Og hvis du vælger at købe designerlamper på nettet, kan du spare en formue i forhold til de fysiske butikker. Samtidig får du adgang til et langt større udvalg af designerlamper i alle typer, udformninger og designs, og du kan lettere sammenligne modeller og priser.

Find din nye designerlampe i den online shop på andlight.dk

Hvis du angler en helt særlig designerlampe, som passer sammen med dit nye interiør, kan du med fordel besøge webshoppen på andlight.dk. Her finder du lamper fra alle typer brands – danske såvel som internationale, traditionelle såvel som nye og upcoming. Blandt de mest populære mærker inden for designerlamper er Diesel with Foscarini, Flos, Louis Poulsen & PH, Muuto, Verner Panton, VIPP, Normann Copenhagen, Northern Lighting, Original BTC, Parachilna, Paulmann, GUBI og HAY Lamper. Se dem – og mange flere – på https://andlight.dk/shop/frontpage.html