En fysiurgisk massage er faktisk den slags, som du kender bedst

16 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er mange ting, som vi går og omtaler, men hvor vi rent faktisk ikke er klar over, at det har et lidt mere specifikt navn.
Andre gange er man lidt i tvivl om, hvad man mener, fordi man bruger et overordnet begreb, hvor man bliver nødt til at spore sig lidt mere ind på det bestemte ved at bruge flere ord.

Et godt eksempel i denne forbindelse er netop massage, for når man snakker om massage, så kan de fleste godt se for sig, hvad der foregår, men man ved måske ikke lige, hvad det er for en type massage, man har brug for.

Der er jo også nogle typer af massage, man foretrækker mere end andre, men det er måske ikke dem alle, man altid har lige stort behov for.

Så når man blandt andet taler om fysiurgisk massage, så er det faktisk den, som der er den mest velkendte og udbredte: Det er den, hvor man tager udgangspunkt i kroppens led, knogler med videre i dens opbygning.

Det er vigtigt at vide, at man skal have en fysiurgisk massage og ikke andet

Dette er jo en gavnlig massage, hvis man har ondt i kroppen, har forstrukket noget, eller man skal have rettet noget ud, der har sat sig i klemme.

Det er således ikke den slags, som man får udført derhjemme af ens bedre halvdel, når man er lidt øm, eller man bare gerne vil have lidt nærhed og kontakt mellem to mennesker.

Ens kæreste er jo nok heller ikke uddannet til at yde den slags massage, hvorfor man skal vælge en, der ved, hvordan man gør den slags. Det kunne være fysiurgisk massage i Århus.

Derfor er der heller ikke tale om erotisk massage eller noget tilsvarende.

Dog er der intet til hinder for, at man kan prøve forskellige typer af massage, så længe man kan holde til det, og den ene massageform ikke udligner den anden.

Flere Nyheder