Få den bedste behandling hos din tandlæge i København

10 september 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste behandling hos din tandlæge i København

Det er vigtigt at passe sine tandlæge besøg – det får vi alle sammen at vide fra barnsben. Desværre er der mange, som ikke får fulgt op på dette gode råd. Ofte skyldes det økonomi, eller at man ikke lige kan afse tid til en tur til tandlægen – eller at man er bange for en dårlig behandling. Men med PLUS1 klinikken i København kan du ikke længere bruge disse undskyldninger. Læs mere neden for.

PLUS1 klinikken – dygtige og erfarne tandlæger i hjertet af København

Hvis du leder efter en veluddannet og kompetent tandlæge i København City, kan du med fordel tjekke PLUS1 klinikken ud. PLUS1 klinikken i City ligger centralt placeret ved Banegårdspladsen tæt på Københavns Hovedbanegård. Selve tandlæge klinikken er indrettet med et lækkert og indbydende lounge område, fra hvilket du gennem store vinduer kan nyde udsigten over kongens København.

Klinikken, som åbnede i 2017, er allerede blandt de mest velrenommerede tandlæge klinikker i København – ikke mindst på grund af det fleksible tidsbestillings system og en akut-tids politik, som indebærer, at du altid kan få en akut tid hos PLUS1 klinikken, hvis du kontakter klinikken telefonisk inden kl 10:00 samme dag.

Hos PLUS1 har du som kunde mulighed for at booke tid online gennem det smarte online booking system. Er du ny kunde, skal du først oprettes i systemet, hvilket du bliver ved din første konsultation. PLUS1 i København City er en del af den store PLUS1 tandlæge kæde. Dette betyder, at niveauet og kvaliteten af behandlingen ligger højt, og at klinikken altid har mulighed for at hente særlige kompetencer ind fra andre afdelinger for eksempel fra Rødovre, Ballerup og Fields.

Derfor er du med PLUS1 garanteret en behandling hos den bedste tandlæge i København, uanset om du skal have en parodontose behandling, eller om du blot bruger PLUS1 klinikken i forbindelse med dit halvårlige tandlæge eftersyn og tandrensning. Bestil tid i dag via plus1.dk

Flere Nyheder