Find gode firmajulegaver til virksomheden

14 april 2021 Mathias Nielsen

I Danmark er det meget almindeligt, at man får firmagaver til jul af sin arbejdsplads. I hvert fald hvis man arbejder et lidt større sted. Julegaver er en hyggelig måde hvorpå man som arbejdsplads kan få de ansatte til at føle sig set og værdsat. Ofte er julegaverne relativt små og, så at sige, ubetydelige i sammenligning med den løn man får når man arbejder for virksomheden, men de rummer en stor symbolsk værdi, idet de er en gestus fra arbejdspladsen for al det slid og hårde arbejde man lægger i som medarbejder.

Som arbejdsplads kan det dog være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke gaver man skal give til medarbejderne og hvordan det skal gøres. Det er almindeligvis svært at finde én ting, som alle vil blive lige glade for. Og hvis det netop handler om at folk skal føle sig set og værdsat, så er det jo vigtigt, at de får en gave som de synes passer til dem.

Der er selvfølgelig nogle ting som stort set alle kan bruge. Det kunne for eksempel være drikkeglas, viskestykker, en madkurv eller håndklæder. Men så er der alligevel mange der foretrækker at købe sådanne ting selv.

En løsning kan være at give medarbejderne muligheden for selv at vælge deres egen julegave

Mange virksomheder vælger i dag at lave en løsning, hvor medarbejderne selv kan vælge den gave de foretrækker fra et udvalg af en masse forskellige ting. Så får man simpelthen valget mellem forskellige produkter, som koster det samme, og dermed er det fair – i hvert fald rent økonomisk – for alle, fordi der burde være noget til enhver smag. Her er det så dog stadig vigtigt, at der rent faktisk er et bredt udvalg, sådan at alle kan finde noget de synes om.

Og ellers, hvis du vil være helt moderne, så tag og doner pengene til velgørenhed i stedet.

Flere Nyheder