Hold huden smuk med salicylsyre

13 november 2020 Astrid Pedersen

Din daglige afrensning af huden bør foregå ved hjælp af milde renseprodukter så som rensecreme eller rensemælk, efterfulgt af opfriskende skin tonic. På den måde undgår du at forstyrre hudens naturlige balance. En gang om ugen kan du dog godt tillade dig at komme i bund med afrensningen, og dette kan for eksempel foregå ved hjælp af salicylsyre.

Hvornår skal jeg bruge salicylsyre?

Det er en god idé at bruge salicylsyre som erstatning for din ugentlige eksfoliering hvis din hud har en tendens til at blive irriteret i overfladen. Vi kan alle have perioder med dårlig teint og sart hud – og hvis du provokerer huden ved voldsom peeling med slibe korn kan du risikere at det udvikler sig til en permanent tilstand. Det handler om at irritere huden mindst muligt, og samtidig sørge for at overfladen er ren og modtagelig over for de plejende serummer og cremer som du fodrer den med til daglig.

Når du således ikke kan eksfoliere på vanlig vis er salicylsyre et rigtig godt alternativ. Med salicylsyre kan du dybderense huden på en måde som på én og samme tid er både skånsom og effektiv. Du vil opnå samme strålende og klare teint som med konventionelle skrubbe cremer, men helt uden irritation og rødmen. Og så kan du faktisk samtidig opleve at huden tager langt bedre imod de efterfølgende pleje produkter.

Hvor kan jeg købe produkter til hudpleje og afrensning af huden med salicylsyre?

Hos den kendte forhandler af kosmetik produkter Sephora kan du finde et stort udvalg af salicylsyre holdige hudpleje produkter, som du trygt kan bruge uanset din huds tilstand og beskaffenhed. Når du køber hudpleje produkter hos Sephora i den online shop får du gratis fragt direkte til din bopæl eller nærmeste pakkeshop når du handler for over 450,- kr.

Du kan læse mere om salicylsyre, og finde de perfekte salicylsyre produkter, på sephora.dk

Flere Nyheder