Hvordan får man et flot og indebydende badeværelse?

01 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Et badeværelse er ikke det rum, man tilbringer mest af sin tid i. Men derfor kan man godt gøre det til et sted, der er rart at opholde sig i, når man er på toilet eller når man tager et bad. Læs med her, om hvordan du kan skabe et hyggeligt og indbydende badeværelse.

 

 

1. Få malet dine vægge eller dit badekar

Hvis du gerne vil have mere farvespil ind i dit badeværelse, så kan du overveje at få malet dine vægge eller få malet dit badekar i en forfriskende farve. Det kan gøre meget for rummet, hvis der kommer lidt flere farver ind. De fleste badeværelser kan godt være temmelig kliniske at se på. Men med farver, som grøn eller brun, kan du skabe et mere indbydende og stemningsfuldt badeværelse. Du kan tage hen til den nærmeste malerforretning, og se på forskellige farvekombinationer og farveskemaer til inspiration. 

 

2. Køb nogle duftpinde – eller lys

Hvis der er noget, der kan give mere hygge, så er det stearinlys. Det skaber en afslappende atmosfære, og giver også en mere hyggelig stemning. Du kan købe lækre duftlys eller duftpinde, der kan få dit badeværelse til at dufte mere rart. Aromatiske dufte kan være gode, hvis du gerne vil nyde et godt bad i badekarret, så du kan få en slags mini form for spa-oplevelse i dit eget hjem. Sørg blot for at finde lys, der har en mild duft, og som ikke er for parfumeret. 

 

3. Køb flotte planter til dekoration

Hvis du gerne vil finde noget nyt og forfriskende dekoration til dit badeværelse, så kan du prøve med planter. De er nemlig geniale til at bringe naturen indenfor til dit badeværelse, så dit badeværelse føles mere naturligt og rart. Herudover er planter gode til at fjerne lugtgener og fugten i rummet. Du skal dog huske på at finde planter, der kan klare klimaet ude på badeværelset. 

Flere Nyheder