Hvordan finder du den bedste pris på en gulvafslibning?

29 september 2020 Camilla Skøtt

Der er ingen grundtal at bruge flere penge end højest nødvendigt. Det kan vi vist alle blive enige om. Men hvad gør du så, når du har brug for en gulvafslibning, og du gerne vil have den bedst mulige pris? Vi har et par bud…

Havde du boet i et land, hvor kulturen var anderledes, kunne du måske overveje at prutte om den pris, gulvmanden tilbyder dig, men sådan fungerer det ikke helt i Danmark. Vil du have det bedste tilbud på en gulvafslibning, skal du undersøge markedet, indhente flere tilbud til sammenligning og ikke mindst være opmærksom på sammenhængen mellem pris og kvalitet – den billigste gulvafslibning er nemlig ikke nødvendigvis den bedste.

Tre tips til at indhente tilbud på gulvafslibning

Det første du skal gøre, når du er på jagt efter en skarp pris på en gulvafslibning, er at indhente tilbud. Du kan med fordel finde tre forskellige gulvfirmaer i dit lokalområde, som tiltaler dig, og derefter spørge efter prisen på din specifikke opgave. Når du indhenter tilbud skal du huske, at du skal give hvert gulvfirma præcis de samme oplysninger – ellers er det ikke muligt at sammenligne efterfølgende.

Når du har modtaget alle tre tilbud, kan du kigge på, om de alle tilbyder det samme. Er der forskel på prisen og materialerne, og dækker de hver især de behov, du har, eller vil der være ting, du skal betale ekstra for?

Sidst men ikke mindst er det en god idé, hvis du tjekker anmeldelser for de respektive virksomheder på nettet. Du skal ikke være krakilsk, for der vil altid være nogen, der ikke er tilfredse, men hvis det overordnede billede er positivt, kan du som udgangspunkt være mere tryg. Og så skal du naturligvis altid lytte til din mavefornemmelse, når du vælger håndværker – også når det handler om en gulvafslibning.

Flere Nyheder