Hvornår skal jeg vælge hypnose?

24 august 2019 Astrid Pedersen
Hvornår skal jeg vælge hypnose?

Du kan få stor glæde af hypnose, hvis du ønsker professionel hjælp til at nå en personlig målsætning. Det kan for eksempel dreje sig om et rygestop, et vægttab eller en generel livsstils ændring. Rigtig mange mennesker har oplevet, at de ved hjælp af hypnose har kunnet ”skyde genvej” til opnåelse af deres individuelle målsætninger. Og samtidig kan hypnose være rigtig gavnlig, når det handler om behandling af stress, angst eller fobier, eller hvis du ønsker at skabe et bedre selvværd eller en stærkere tro på dig selv eller dine evner.

Hvordan kan hypnose hjælpe mig?

Hypnose er et særdeles nyttigt redskab til at ændre dit generelle mindset og så at sige plante et frø i dit underbevidste sind. Dette er en effektiv strategi, når det handler om at forberede sindet på forandring. Hvis hypnosen skal have en virkning, kræver det, at du selv er 100% determineret.

Det frø, som plantes, kan ikke spire og gro uden at du værner om det og vander det med jævne mellemrum. Det vil sige, at du selv skal være indstillet på at gøre en del af arbejdet, og samtidig stå fast i din beslutning om for eksempel at ændre dine spise eller ryge vaner. Hvis du gør arbejdet og holder fast i din beslutning, vil du opleve, at hypnosen gør dette lettere for dig.

Hvor finder jeg en dygtig hypnotisør i København?

Når du står for at skulle vælge din hypnotisør, skal du være opmærksom på, at han eller hun har den rette uddannelse og professionelle baggrund. Dernæst er det vigtigt, at du og hypnotisøren klinger sammen på et personligt plan – du skal, med andre ord, kunne have tillid til din hypnotisør for at kunne opnå de ønskede resultater.

Leder du efter en erfaren og veluddannet hypnotisør i København, kan du med fordel besøge aagaard-psykoterapi.dk

Flere Nyheder