Hvis du gerne vil købe sexlegetøj i gave til din partner, eller du gerne vil skjule for din partner, at du bruger sexlegetøj, har vi lavet en lille guide til dig med nogle gode tricks. Vi har lavet den i samarbejde med webshoppen https://www.belugi.dk/, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj og derfor er vant til at sende det på en meget diskret måde. 

1. Bestil fra din arbejdscomputer

Hvis du vil være sikker på, at din partner ikke opdager, at du har bestilt sexlegetøj på nettet, er det en god ide, at du bestiller det via din arbejdscomputer. Det er med til at gøre, at din partner ikke vil kunne finde det i browserhistorien – alternativt sørg for at slette browserhistorikken på computeren. 

2. Få det leveret til dit arbejde

Det kan virke grænseoverskridende at få sexlegetøj leveret til dit arbejde, men det er faktisk en rigtig god mulighed for dig for at skjule det for din partner. Når du handler hos belugi.dk, vil det ikke være til at se for andre, at der er sexlegetøj i pakken. Du kan derfor sige til dem, at du har bestilt noget, som du skal bruge i forbindelse med dit arbejde. Eller sige det som det er: at du har købt noget, som du gerne vil skjule for din kæreste. Du behøver jo ikke at sige hvad.