Skab mere leg med en legeplads i haven

23 november 2020 Michelle Løhde

Vil du gerne skabe et uderum, der indbyder til en masse leg og underholdning for børnene? Så skal du i gang med at lave en legeplads i haven. Måske er du allerede ved at få sved på panden ved tanken, men det behøver hverken at være tidskrævende eller besværligt. 

Med få elementer kan du nemlig forvandle haven til et sjovt univers, som børnene vil elske at tilbringe mange timer i – både små og større børn. 

Hvad skal en legeplads kunne?

En legeplads er et sted, hvor der er mulighed for masser af udvikling hos børnene. Så hvis I ikke lige har en legeplads i nærheden, så er det en god idé at skabe en legeplads i haven.

En legeplads skal gerne kunne flere forskellige ting. For det første skal den give mulighed for en masse bevægelse hos børnene. Det er også vigtigt, at børnene bliver udfordret motorisk på flere forskellige måder. 

Det kan du f.eks. sørge for ved at lave en legeplads med flere elementer – alt efter hvor stor haven er. Gode elementer til en legeplads er bl.a. et gyngestativ, rutsjebane, legehus, sandkasse, legetårn og klatrevæg. Hvis din have ikke er så stor, så kan du f.eks. udvælge en eller to elementer. 

Bliv klædt på til at skabe en hyggelig legeplads 

At skabe en skøn og hyggelig legeplads kan føles som en stor mundfuld. Især hvis du ikke har prøvet det før. Heldigvis kan du hos husblog.dk blive klædt på til at skabe den helt perfekte legeplads. Og det er uanset, om du er erfaren eller ej. Du kan nemlig købe mange ting, der nemt og hurtigt kan samles. 

Her finder du en guide, der grundig gennemgår de enkelte elementer, som du kan vælge til legepladsen. Uanset hvad så vil en legeplads i haven uden tvivl skabe glæde og begejstring hos børnene.

Flere Nyheder