Vælg en måltidskasse når du vil spare tid og kræfter på madlavning

16 juni 2021 Astrid Pedersen

Drømmer du om at få mere tid efter fyraften, men vil du også gerne kunne servere lækker aftensmad for familien? Så bør du overveje en måltidskasse.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse består i en ugentlig leverance af alle de råvarer og øvrige ingredienser du skal bruge for at fremstille 3 – 4 nærende og velsmagende måltider per uge.

Din måltidskasse vil blive leveret direkte til døren en gang om ugen. Måltidskassen indeholder alle elementer til de lækre retter, nøje afmålt efter antallet af kuverter, og pakket hver for sig. Der hører altid opskrifter på de enkelte retter med til en måltidskasse – og tilbehøret er pakket og nummereret således at du nemt kan se hvilket tilbehør der hører til hvilken ret.

Med en måltidskasse kan du således nemt og hurtigt fremstille familiens aftensmad uden at skulle slås med indkøb og svære opskrifter. Og vil du spare ekstra tid i køkkenet kan du med fordel vælge måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

Hvorfor skal jeg vælge Kokkens Hverdagsmad måltidskasser?

Kokkens Hverdagsmad måltidskasser har den fordel frem for mange andre måltidskasser at en stor del af tilbehøret er lavet på forhånd. Dette gælder for eksempel saucer, dressinger og dips. Men også kødboller, frikadeller, krebinetter, hakkebøffer og lignende er formet på forhånd og skal blot varmes i ovnen eller steges på panden.

Allerede her sparer du en del tid i køkkenet – tid som du kan bruge på mere interessante gøremål. Det at retterne kan tilberedes nemt og hurtigt gør det samtidig muligt for dig at invitere ungerne med i køkkenet. På den måde kan de blive introduceret for madlavning uden at det behøver at være hverken tidskrævende eller besværligt.

Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad fås i to versioner, nemlig Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse. Kokkens Grønne Kasse indeholder udelukkende plantebaserede råvarer mens Kokkens Familiekasse er en mere all round måltidskasse. Læs mere på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/.

Flere Nyheder